Elisabetta Franchi Nederland bij Gimmicks Fashion

Gimmicks Fashion bestaat al sinds 1993 als multibrand store van diverse exclusieve kledingmerken. Sinds 2015 hebben we ervoor gekozen ons te focussen op ons favoriete merk: Elisabetta Franchi. Nederland kon al op enkele locaties kennismaken met dit exclusieve Italiaanse merk, maar bij Gimmicks Fashion vindt u momenteel de grootste collectie van Nederland!

Over Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi is geboren en getogen in de Italiaanse stad Bologna. Toen ze achtentwintig was opende ze haar eigen ontwerpstudio, waar ze haar eerste handgemaakte ontwerpen vormgaf. In die tijd begon ze met vijf medewerkers, inmiddels is het EF team uitgegroeid tot meer dan tweehonderd werknemers en zeventig winkels. Het modehuis is uiterst veelzijdig. Franchi blinkt uit in luxe stoffen en supervrouwelijke silhouetten. Ook voor casual tops, vintage jeans of een trendy kort leren jasje draait modelabel haar hand niet om. Of u nu gaat voor casual of chic, vrouwelijkheid staat altijd voorop.

Elisabetta Franchi is diervriendelijk

Respect voor dieren staat centraal bij het ontwerpen en maken van de kleding. Er is daarom geen plaats voor bont, veren en angorawol in de Elisabetta Franchi collecties. Nog een leuk detail: de medewerkers van het EF hoofdkantoor nemen gewoon hun hond mee naar het werk. En in 2015 was er een speciale ‘EF loves dogs collectie’, die volledig gewijd was aan dieren en waarvan de winst naar de Dierenbescherming en andere goede doelen ging.

 

Geen wonder dus dat ook veel celebs, zoals Jessica Alba and Jennifer Lopez, fan zijn van Elisabetta Franchi. Nederlandse sterren zoals Sylvie Meis, Nicolette van Dam en Chantal Janzen werden ook al gespot in creaties van Elisabetta Franchi. Kom snel langs bij Gimmicks Fashion in Amsterdam en maak kennis met onze collectie.